Nieuws

Chr.Vocaal ensemble 'Credo'

NIEUWS

CD-PRESENTATIE - ZATERDAG 14-09-2019


Op zaterdagmiddag 14-09-2019 om 15:30 uur hopen we tijdens een concert in de serie van Alisa van Dijk in de Trinitatiskapel in Dordrecht onze nieuwste cd 'Psalmen' te presenteren.

Aan dit concert werken naast Credo, Alisa van Dijk - viool, Jeanette Jelier-den Hoedt - fluit en Johan den Hoedt - orgel/ piano mee.

De entree is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Na afloop kunt u de cd aanschaffen voor gereduceerd tarief a €12,50 per stuk.

(PROJECT) ZANGERS GEZOCHT

Credo heeft momenteel plaats voor zangers (al dan niet op projectbasis) binnen alle partijen. (sopraan,alt,tenor en bas)

Lijkt het jou leuk om de muzikale uitdaging met ons aan te gaan, dan ben je van harte welkom op onze open repetitieavonden op dinsdag 15 en dinsdag 29 januari in de Dorpskerk te Hendrik Ido Ambacht.

We beginnen de avonden om 19:45 uur en met een gezellig pauzemoment tussendoor duren de repetities tot 21:45 uur. Van harte welkom. Heeft u vragen, stuur ons gerust een mailtje op info@vocaalensemble-credo.nl

Dit jaar is één van onze nieuwe uitdagingen de Cantate 'Gottes zeit ist die allerbeste zeit' BWV106 van J.S. Bach. Lijkt het je leuk om dit prachtige werk met ons mee te zingen, meld je dan aan als (project) zanger


D.V. 27-12-2019 hopen we wederom het eindejaarsconcert voor de Stichting Duyschotconcerten te verzorgen. O.a. het Gloria van Vivaldi en de cantate Gottes Zeit van Bach hopen we dan uit te voerenCopyright © All Rights Reserved